Προγράμματα 2016-2017

2o ΓΕΛ Ιλίου

Η Λογοτεχνική Ομάδα επισκέφθηκε 12 Νοεμβρίου το Μουσείο Μπενάκη.

Η Λ.Ο. μετέχει στον λογοτεχνικό διαγωνισμό Φιλαναγνωσίας της Ευαγγελικής Σχολής.

Το σχολείο τιμήθηκε με το ευρωπαϊκό βραβείο eTwinning.

Την 23-12-2016 πραγματοποιήθηκε bazaar στο σχολείο με πρωτοβουλία του 15μελούς.

Από 14-19/12/2016 πραγματοποιήθηκε η 6ήμερη εκδρομή της Γ λυκείου στα Χανιά.

Στις αρχές Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η αθλητική ημέρα στο σχολείο μας.


Λογοτεχνική Ομάδα

Η Λογοτεχνική Ομάδα επισκέφθηκε 12 Νοεμβρίου το Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς για να παρακολουθήσει την έκθεση φωτογραφίας του Κ. Πίττα "Μια άλλη Ευρώπη 1985-1989".Η Λ.Ο. μετέχει στον λογοτεχνικό διαγωνισμό Φιλαναγνωσίας της Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης με θέμα: 'Του καιρού τα γυρίσματα". Θα στείλει συμμετοχές - ποιήματα των μελών της.

Read More

ευρωπαϊκό βραβείο eTwinning

Το σχολείο τιμήθηκε με το ευρωπαϊκό βραβείο eTwinning για το έργο "Μύθος" με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα Α. Μελίστα, φιλόλογο Εκτελεί επιπλέον και φέτος προγράμματα e-twinning με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς την κα Μελίστα, την κα Μαγκανάρη ,Πληροφορικής και την κα Γάτου, φιλόλογο.

Read More

bazaar

Την 23-12-2016 πραγματοποιήθηκε bazaar στο σχολείο με πρωτοβουλία του 15μελούς. Διανεμήθηκαν γλυκίσματα-δημιουργίες των μαθητών και κληρώθηκαν διάφορα δώρα που συγκέντρωσαν οι μαθητές- μέλη του 15μελούς Βενέτης Γ, Λουδάρος Ι. από προσφορές καταστημάτων του Ιλίου.

Read More

6ήμερη εκδρομή της Γ λυκείου

Από 14-19/12/2016 πραγματοποιήθηκε η 6ήμερη εκδρομή της Γ λυκείου στα Χανιά με αρχηγό τον κ. Καλαφάτη Κ., φιλόλογο και συνοδούς την κα Γάτου Ζ, φιλόλογο, την κα Ντέντε Α. Αγγλικής και τον κο Ορφανάκη Σ. ,μαθηματικό. Η εκδρομή πραγμάτωσε τον εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό χαρακτήρα της πλήρως λόγω της άριστης καθοδήγησης αρχηγού και συνοδών και της επίσης άριστης συμπεριφοράς των μαθητών.

Read More